Festiviteiten 100 jaar samen

Excursies gedurende het jaar

Heb jij je ook altijd al eens afgevraagd hoe draad wordt gemaakt? Of misschien ben je wel nieuwsgierig naar hoe het eraan toegaat op zo’n beurs waar we staan. Volgend jaar krijgt iedereen van ons de kans om een dag ‘buiten de deur te kijken’. Houd de berichtgeving in de gaten!

Familieochtend zaterdag 13 april

Voor velen van ons heeft het thuisfront nog nooit de kans gehad om eens een kijkje te nemen op de plek waar man/vrouw/papa/mama/zoon/dochter/… dagelijks de kost verdient. Grijp nu deze kans aan om te laten zien dat gedurende 100 jaar, ons bedrijf zich gemoderniseerd en geïnnoveerd heeft met nieuwe machines en toepassingsmogelijkheden.

Feestdag vrijdag 7 juni

Wat is nou een zomerborrel in zo’n feestelijk jaar?  In plaats van een middag gezamenlijk te genieten van een hapje en drankje, hebben we besloten om iedereen die dag een vrije dag cadeau te doen om samen met alle collega’s een geweldige dag te beleven. De dag zal geheel in het teken staan van festiviteiten en gezelligheid met alle collega’s onder elkaar.

Feestavond zaterdagavond 19 oktober

Programma volgt nog. Houd in ieder geval samen met je partner deze datum vrij.

Kerstborrel  20 december

Na een enerverend jaar, vol met feestelijkheden, sluiten we samen met alle collega’s het jaar af. We blikken kort terug en gaan vooral nog even vieren op de 100 jaar samen!