De Spiraal ontwikkelt en produceert technische veren en industriële draadproducten uit draad en bandstaal. Met meer dan 70 jaar ervaring en de aanwezige vakkennis denken we graag vanaf het beginstadium mee met onze opdrachtgevers. Vanaf de ‘tekentafel’ maken we gebruik van onze technische kennis waardoor we klanten kunnen voorzien in hun specifieke behoeftes.

Wij investeren in onze klanten en medewerkers. Door de mens centraal te stellen en altijd op zoek te zijn naar de nieuwste productietechnieken en –methoden, zijn onze producten van hoge kwaliteit. We richten onze bestaande processen zo efficiënt en flexibel mogelijk in, waardoor we levertijden kunnen minimaliseren en spoedorders aankunnen.

We zijn veelzijdig en kunnen bijna altijd voldoen aan de uiteenlopende wensen van onze klanten. Met ons moderne, uitgebreide en geavanceerde machinepark hebben we voor nagenoeg iedere opdracht de juiste productiemiddelen in huis.

Bij zusteronderneming Tribelt, eveneens gevestigd op onze productie locatie in Haaksbergen, zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een uiteenlopende range aan transportbanden. Door deze combinatie van draadproducten met metalen transportbanden hebben De Spiraal en Tribelt alles binnen handbereik en kunnen snelle doorlooptijden worden gegarandeerd.